O nama

Centar za edukaciju VOX je osnovan 2014. godine. Nalazi se u strogom centru grada, u Dunavskoj ulici.

Nastava u Centru Vox je jedinstvena jer koristi najsavremenije metode, naši predavači su stručni, iskusni, mladi, ambiciozni i pre svega vole ono čime se bave. Svi su visokoobrazovani profesori jezika, ali se ipak redovno usavršavaju na stručnim seminarima i predavanjima.

Pored redovnih časova gde se radi na svim jezičkim veštinama, uvek se trudimo da organizujemo dodatne radionice i aktivnosti kako bi deca i odrasli što brže i lakše usvojili strani jezik. Za decu su to priredbe, maskenbali, javni časovi, razmene pisama sa decom iz drugih zemalja, kreativne radionice i još mnogo toga. I za odrasle polaznike uvek organizujemo druženja, kviz takmičenja, konverzacijske radionice, filmske večeri, posete izložbama, časove kuvanja. Trudimo se da osim jezika naše polaznike naučimo puno i o kulturi naroda.

Akcenat svakog našeg kursa je konverzacija, kontinuirano pratimo napredak svakog polaznika, grupe su male kako bi se jezik što brže usvojio, predajemo u adekvatno opremljenom prostoru, organizujemo konverzacijske kurseve sa izvornim govornikom, trudimo sa da vam na svakom našem času bude prijatna atmosfera i da izađete sa novim znanjem i samopouzdanjem. Nakon svakog završenog kursa izdajemo sertifikat o završenom nivou.

Pozivamo vas da nam se pridružite na zajedničkom jezičkom putovanju!

Leave a Reply

Your email address will not be published.